El Consorci Hospitalari Provincial de Castelló crea els Premis Fi de Residència

Un jurat designat per la Comissió de Docència del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló ha fallat la primera edició dels premis Fi de Residència, que tenen com a finalitat reconéixer la trajectòria formativa i científica de les persones que han realitzat la seua residència en el centre.

Els premis han comptat amb el finançament de la Fundació de l’Hospital Provincial.

Este jurat ha resolt concedir el primer premi, dotat amb 1.000 euros, a l’oncòloga radioterapéutica Vanessa Aznar, mentre que el segon, amb una dotació de 500 euros, ha recaigut en l’oftalmòloga Julia Boldú.

Durant l’acte de lliurament, el president de la Comissió de Docència, Eduardo Martínez de Dueñass, ha destacat “el compromís de les guardonades amb la medicina, pacients, companys i companyes de treball, així com l’obstinació per aprendre i millorar cada dia”.

Esta distinció -ha afegit el doctor Martínez- reconeix tant el brillant expedient acadèmic de les doctores com “la cura integral, la seua ètica professional, responsabilitat i capacitat per a enfrontar desafiaments mèdics complexos amb empatia i integritat”.