Missió, Visió i Valors

Missió, Visió i Valors

Missió

Som un hospital públic que destaca en àrees com l’oncologia, salut mental i oftalmologia.
La nostra missió és cuidar de la salut i benestar de les persones i, per a això, comptem amb equips d’última tecnologia, una àmplia cartera de serveis i professionals de reconegut prestigi altament qualificats en àrees com la clínica, docència i investigació.

Visió

Desitgem convertir-nos en un centre d’avantguarda i en un referent de la sanitat pública des de les perspectives assistencial, docent i investigadora.

Així, continuarem promovent l’eficiència i innovació amb la finalitat de donar resposta a les necessitats de la societat castellonenca i continuarem fomentant la labor investigadora per a avançar i oferir millors tractaments.

El nostre objectiu és millorar els indicadors de l’activitat assistencial per a aconseguir l’excel·lència.

Volem ser un hospital atractiu per a professionals, residents i estudiants. Ens agrada generar talent i treballem per a aconseguir que les persones que treballen i es formen en el nostre centre s’enorgullisquen de formar part del Consorci.

Valors

La professionalitat, el tracte humà, la tecnologia, ensenyament i investigació són pilars en els quals se sustenta el Consorci Hospitalari Provincial de Castelló.

Comptem amb professionals que treballen dia a dia per a convertir l’Hospital en un centre on la solidaritat, l’atenció personalitzada i la dedicació són presents en tot moment. La cura de la salut i benestar de les persones és la nostra raó de ser.

Ens esforcem per proporcionar seguretat, confiança i tranquil·litat a pacients i familiars. Cada persona és única, per la qual cosa la cura que oferim també ho és.

El treball en equip per a sumar coneixements i experiències és clau.

Estem immersos contínuament en un procés de modernització que ha suposat la reforma de les dependències més antigues, l’adquisició d’equips d’última tecnologia i l’aplicació de tractaments pioners.

Ens caracteritzem per promoure un valor tan important com la igualtat d’oportunitats entre dones i homes perquè totes les persones mereixem ser tractades amb dignitat i respecte.