Inmaculada Tena, Daniel Flores i Carmen Saura

Consell de Govern designa a les persones que ocuparan les direccions econòmica, mèdica i d’infemeria

Castelló, 18 de setembre de 2023 El Consell de Govern del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, presidit pel conseller de Sanitat, Marcià Gómez, ha ratificat hui la designació d’Inmaculada Tena en el lloc de directora econòmica i ha nomenat l doctor Daniel Flores i la infermera Carmen Saura director econòmic i directora d’infermeria, respectivament.

El màxim òrgan de govern del Consorci s’ha reunit hui telemàticament i de manera urgent, ja que elscàrrecs de direcció mèdica i direcció d’infermería no es trobaven actualment ocupats, la qual cosa dificultava el funcionament de l’estructura directiva i del personal, segons s’ha posat de manifest en la sessió.

El conseller Marcià Gómez, ha mostrat el seu convenciment que el nou equip directiu col·locarà a l’Hospital Provincial en “el lloc que mereix” i ha agregat que las sinergies entre centres hospitalaris de la província suposarà “una millora evident i palpable de la qualitat assistencial”.

Este ha sigut el primer Consell de Govern en el qual ha participat el nou director gerent del Consorci, Matías Real, nomenat fa deu dies, qui ha proposat a les persones que conformaran la resta del seu equip directiu per considerar que són les més idònies i capacitades per a l’acompliment de les seues funcions.

Respecte a Inmaculada Tena, qui està al capdavant de la direcció econòmica des d’octubre de 2022, el conseller ha destacat que es tracta d’un “renomenament”, ja que -segons ha expressat- “el seu prestigi i trajectòria professional” li avalen com a “persona adequada per a posar en marxa el projecte presentat en Conselleria”.

El doctor Daniel Flores, qui ocuparà un lloc que es trobava vacant des d’agost, és especialista en Medicina Nuclear i desenvolupa la seua labor en el Provincial des de 2005. Tota la seua trajectòria professional ha estat vinculada al Consorci, l’únic centre de la província que compta amb Medicina Nuclear, un servei clau en el diagnòstic del càncer i seguiment de pacients oncològics.

La infermera Carmen Saura substitueix a Dolores Carbonell al capdavant de la direcció d’Infermeria i porta més de 30 anys desenvolupant la seua labor a l’Hospital Provincial. La major part d’este temps l’ha dedicat a l’àmbit de l’oncologia. En els últims anys ha ocupat la supervisió d’infermeria dels serveis d’Oncologia mèdica i Farmàcia.